Kunst wedstrijden

HOME » Activiteiten » Kunst wedstrijden


Jan Mankes

100 jaar Jan Mankes

Stichting 100 jaar Jan Mankes organiseert een herdenkingsjaar, 100 jaar na het overlijden van Jan Mankes. Onderdeel is de wedstrijd In de geest van Jan Mankes waarbij het beste, mooiste, meest gewaardeerde kunstwerk gekozen wordt dat is geïnspireerd door Jan Mankes, zijn leven, zijn tijd of zijn kunst.

Naar website


Painting of the year

Painting of the year

Een unieke wereldwijde schilderswedstrijd. Doe mee en misschien win je wel € 2020,- of een mooie verkooptentoonstelling in Amsterdam!

Naar website


Schilderij van het jaar

Schilderij van het jaar

De verkiezing Schilderij van het jaar is een unieke wedstrijd voor iedereen die schildert. Doe mee en maak kans op de hoofdprijs, een prachtige expositie en nog meer prijzen!

Naar website


Tekening van het jaar

Tekening van het jaar

De verkiezing Tekening van het jaar is een unieke wedstrijd voor iedereen die tekent. Doe mee en maak kans op mooie materiaalprijzen, een prachtige expositie en nog veel meer!

Naar website


Rembrandt Leeft

Rembrandt Leeft!

Met de kunstwedstrijd Rembrandt Leeft! vieren we het leven van Rembrandt van Rijn ook al herdenken we zijn 350ste sterfjaar. Rembrandt is springlevend en kunstenaars kunnen zich bij deze wedstrijd laten inspireren door zijn leven, zijn tijd en zijn kunst.

Naar website