KUNST BEURZEN

HOME » Activiteiten » Kunstbeurzen


Annual Dutch Art Fair

Annual Dutch Art Fair

De 7de editie van de Annual Dutch Art Fair vindt plaats op 13, 14 en 15 oktober 2017 in het World Fashion Centre in Amsterdam. Verdeeld over 3.500m2 presenteren ongeveer 200 professionele kunstenaars meer dan 1.700 kunstwerken aan duizenden bezoekers.

Naar website


Nationale Kunstdagen

Nationale Kunstdagen

Bij uw bezoek aan de Nationale Kunstdagen geniet u van kunst van ruim 200 kunstenaars. Niet alleen schilderijen zijn goed vertegenwoordigd: U vindt ook sieraden, textielkunst, brons, keramiek, fotografie en nog veel meer. Er is dus voor ieder wat wils!

Naar website


Art Eindhoven

Art Eindhoven

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.

Naar website


Brabant Art Fair

Brabant Art Fair

De Brabant Art Fair is op zaterdag 18 en op zondag 19 maart 2017. Op zaterdag is de beurs geopend van 12.30 tot 17.30 uur, op zondag van 11.00 tot 17.30 uur . De prachtige Grote Kerk in Breda biedt de Brabant Art Fair een sfeervolle entourage.

Op de beurs tonen circa 65 beeldend kunstenaars meer dan 400 fraaie kunstwerken. Als bezoeker kunt u van deze werken genieten, als ook van goede catering met een mooi glas wijn of lekkere koffie.

Naar website